За нас

“Докато работех в голяма фармацевтична корпорация, често се налагаше да съчетавам различни роли като член на индустрията, лекар и от трета страна – пациент и родител. Тогава осъзнах, че здравната система в България често е толкова объркваща, че дори и на професионалистите – лекари, фармацевти, експерти – им е трудно да се ориентират. Дадох си сметка, че пациентите в България често са оставени да се оправят напълно сами, особено ако проблемите им нямат фиксирана диагноза и изискват допълнително проучване. Почувствах силна нужда да променя нещо, да дам алтернатива, имайки познанията от трите страни на уравнението. Когато напуснах фармацевтичната корпорация, реших да създам компания, която да работи така, както вярвам, че трябва – в служба на хората и тяхното здраве.”
Д-р Милена Коцева, основател на Хомеостаза
Д-р Милена Коцева, основател на Хомеостаза

“Хомеостаза” е вътрешното състояние на равновесие и стабилност.

Всеки човек познава усещането за баланс, което лесно може да се загуби, в следствие на определени действия или бездействия. В търсене на своя личен баланс, д-р Коцева напуска света на фармацевтичните корпорации и решава да използва разнообразния си опит и квалификации, за да помогне на хората да намират най-доброто решение за своето здраве и да постигнат своя баланс. В същото време като родител тя се сблъсква със състоянието на малкия ѝ син, който има предизвикателства в социо-комуникативното развитие, което я мотивира допълнително да се впусне в изследване на света на хранителните добавки.

 

Така през 2015 г. д-р Коцева създава Хомеостаза. В началото компанията е само дистрибутор на утвърдената по света норвежка марка за добавки Norwegian Fish Oil, като фокус на дистрибуцията е Омега-3, вече установената като задължителна добавка за всички възрасти. В последствие, като отговор на нарастващата нужда за здравословно решение, което да среща нуждите на организма и в психичен план, Хомеостаза разработва първия си оригинален продукт. Това е ВитаДинамик, хранителна добавка за повишаване на концентрацията и намаляване на стреса, произвеждана в Германия.


Хомеостаза предлага различни хранителни добавки, които подпомагат физическото и психическото здраве, имунитета и някои хронични състояния. Освен това в Хомеостаза можете да откриете повече информация за различни методи и средства за превенция и лечение на заболявания, с фокус върху натуралните средства.