15% отстъпка на избрани продукти до 31.05.24 г.

За кого е подходящо Норвежко Рибено Масло

За кого е подходящо Норвежко Рибено Масло

Норвежко Рибено Масло е висококачествено рибено масло разработено и добивано по такъв начин, че да бъде подходящо за непрекъснат прием от възрастни и деца.

На какви условия трябва да отговаря рибеното масло, ако искате да го приемате продължително време?

  1. Трябва да бъде възможно най-чисто. Замърсителите на Океана особено тежките метали имат свойството да се натрупват в телата на рибите. Колкото по-високи в хранителната верига се намира една риба, толкова по-големи количества токсични вещества съдържа. Точно поради тази причина за основателите на Norwegian fish oil се оказало най-важно маслото да се добива от риби, стоящи в началото на хранителната верига, които са естествено „най-чистите” в Океана. Чистотата на Норвежко Рибено Масло е отразена в анализ-сертификата от независима лаборатория, който придружава всяка партида.
  2. Не трябва да съдържа големи количества от витамини, които могат да се предозират. Мастноразтворимите витамини, каквито са А и Е могат да се натрупват в тялото на човек до степен, че да бъдат вредни. Рибеното масло добивано от черния дроб на рибите е изключително богато на витамин А и ако бъде приемано дълго време може да бъде вредно. Според експертите такова масло не трябва да се приема повече от 1-2 месеца годишно. Норвежко Рибено Масло съдържа естествени витамин А и Е, в количества, които не могат да се предозират дори маслото да се приема непрекъснато.
  3. Трябва да бъде доказано ефективно, за да има смисъл продължителното му приемане. Норвежко Рибено Масло е най-проучвания бранд рибено масло в света. Проучванията при деца с проблеми в развитието са показали както ефективност по отношение на симптомите, така и по отношение на лабораторните показатели.

Норвежко Рибено Масло може да бъде ефективно и в същото време безвредно при:

В много държави здравните власти препоръчват добавяне на омега – 3 мастни киселини допълнително към диетата непрекъснато или най-малко два пъти в годината по 3 месеца. Това е необходимо, тъй като съвременния човек приема твърде много омега – 6 мастни киселини с храната и така измества съотношението омега – 6/омега – 3 мастни киселини в полза на омега -6. Последното води до редица проблеми за здравето. Най-стойностния източник на омега – 3 мастни киселини е рибеното масло. Норвежко Рибено Масло е висококачествена и пречистена хранителна добавка, която доказано носи ползи за здравето на възрастни и деца.

д-р Милена Коцева
homeostaza.bg

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

OЩЕ ОТ БЛОГА