Уважаеми клиенти,

Напомняме ви, че по време на летния сезон, поръчки съдържащи термочувствителни продукти няма да бъдат изпращани в пек за получаване в понеделник! Това е мярка за запазване на оптималното качество на продуктите и техните ползи за вашето здраве. 

Ако поръчате в петък и поръчката ви включва термочувствителни продукти, можете да я получите и в събота, като ясно заявите че иамте готовност да получите пратакта си в събота до 13:00 часа в офис на съответния куриер ИЛИ като заплатите съответанта допълнителна цена за разнос до адрес в съботен ден. В противен случай поръчката ви ще бъде изпратена в ледващия работен ден за разнос още един работен ден по-късно (на пример в Понеделник за разнос във Вторник).

Термочувствителните продукти на Хомеостаза са:

  • Норвежко Рибено Масло Високо Концентрирано
  • Норвежко Рибено Масло Сироп с лимонов вкус
  • Норвежко Рибено Масло Ултима
  • Норвежко Рибено Масло от черен дроб на акула
  • Липид Баланс

С уважение,

Екипът на Хомеостаза

ВНИМАНИЕ! Поръчвайки, се съгласявате с Общите условия на homeostaza.bg. За да прочетете общите условия, моля натиснете тук.

 

Доставката е безплатна до офиси на Еконт и Спиди. Безплатна е и доставката със Спиди в делничен ден до личен адрес. Удобен за вас офис на Еконт или Спиди можете да посочите като изпишете „Офис на Еконт“ или „Офис на Спиди“ и попълните името и/или адреса му в полетата за адрес за доставка във формуляра за поръчката. Можете да намерите най-удобния за вас офис на Eконт тук, а на Спиди – тук.

Доставката до ваш адрес със Спиди в събота или друг полуработен ден струва 4.00лв. Доставката до ваш адрес с Еконт струва 4.00 лв. в делничен ден или 6.00лв в събота или друг полу-работен ден. Ако посочите личен или служебен адрес в полетата за адрес за доставка по подразбиране ще изпратим вашата поръчка със Спиди. Ако желаете доставка до адрес с Еконт, моля изпишете „Доставка с Еконт“ във второто поле за адрес.

ВНИМАНИЕ! Допълнителните такси за доставка описани по-горе ще бъдат таксувани при ОБРАБОТКАТА на вашата поръчка, а не при създаването й. Ако заплатите поръчката си с наложен платеж, таксата ще бъде добавена към него. Ако заплатите поръчката си с карта или по EPay и желаете доставка, която изисква начисляването на допълнителни такси, тези такси ще бъдат начислени като наложен платеж.